90 лири са около 230 лв, тук май вървят около 350+ лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл от ремонт на вариатор или по-добре нов?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fredАми пише май 90 английски лири,, което се и 270 лева грубо"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Копи от мейла му -
Shipping costs Ј8.14, let me know your e-mail and I can send you a request for money through Pay Pay.
-----Original Message-----
From: ferrarist75 [mailto:ferrarist75@gmail.com]
Sent: 18 April 2008 18:43
To: jamie@alfaworkshop.co.uk
Do you ship to Bulgaria, how much is it, and how can i pay for.
Thank You.
=====================
Шипинга е 20 -1-2 лева.....
VAT или ДДС явно не се включва и крайния купувач не плаща.....допълнителна далавера - мисля да отсвиря всички търговци в БГ когато си купувам нещо дето е над 100 лева, и се прави менте в масови количества......
В крайна сметка това ли е въпросния прочут вариатор??????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това е вариатора но не ми се вярва да ти кажа няколко пъти съм искал да си поръчам части от Англия но като ми кажат 30 паунда шипинг и 18% ВАТ и всичко губи смисъл ако това е цената си заслужава да го поръчаш.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Разбирам - въпрос на личен избор - аз поръчах 1-2 неща, сега ще видим какво ще стане.....Вчера например се сдобих с К&N за 90 лева плюс спрейче към него, от някакъв мастит Ибейски автотърговец......сложих го - перфектен е......в БГ щеше да ми излезе по скъпо, и надали качеството щеше да е същото........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
А нещо търсачката да пробваш
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 0%F2%EE%F0156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от fredАми пише май 90 английски лири,, което се и 270 лева грубо"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment